Øreringe

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Spirit Icons 40722 Wave øreringe i sølv, forgyldt, rosa og sort ruthineret

Disse Wave øreringe er udformet med en blankpoleret overflade i sterlingsølv. Ørestikkerne er designet i bølgende former og pyntet med en hvid zirkon i midten, hvilket skaber en elegant, men enkelt udtryk.
195,00 kr.

Spirit Icons 40844 PEAK øreringe i sølv,forgyldt,rosa forgyldt & sort rhutineret

Peak øreringene er udformet med en blankpoleret overfalde i sterlingsølv. Ørestikkerne er designet med bølgende former, hvilket giver smykket et enkelt og elegant udtryk.
195,00 kr.

Spirit Icons 40851 Cosmic øreringe i sølv,forgyldt,rosa & sort ruthineret

Disse Cosmic ørestikker er udformet i matteret sterlingsølv. Ørestikkerne er designet som en cirkel, hvor der i en lille cirkel indeni sidder enkelte hvide zirkonia, hvilket skaber et enkelt og stilrent design. Alle Spirit Icons designs kan fås i de 4 farver: Sølv - forgyldt sølv -rosaforgyldt - sort ruthineret
595,00 kr.

Spirit Icons 40571 Bliss øreringe i sølv, forgyldt & rosaforgyldt

Bliss øreringene er blankpoleret og isat 3 zirkonia sten
195,00 kr.

Spirit Icons Passion 40362 creoler m.zirkonia sten i sølv, forgyldt & rosaforgyldt

Disse øreringe fra Passion serien er udformet med en blankpoleret overflade. De fås i farverne sølv ,forgyldt eller rosaforgyldt og findes i to størrelser - small eller large . Dette kan i vælge ved bestilling. Creolerne er holdt i et klassisk design med kantede sider og pyntet med hvide zirkonia på både for og bagside, hvilket skaber et unikt udtryk.
595,00 kr.

Spirit Icons 40601 Temptation øreringe i sølv eller forgyldt

Disse Temptation øreringe er udformet med en blankpoleret overflade i sterlingsølv. Ørestikkerne er designet med fem klare facetslebne zirkonia i forskellige størrelser, hvilket giver øreringene stil og elegance. Temptation serien findes i både matchende ring og halskæde.
295,00 kr.