Dame

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Key Moments - 8KM-B00098 armring "FOLLOW YOUR HEART"

Armring i guldfarvet stål med "FOLLOW YOUR HEART" indgraveret. Der er en lille sten i bunden af armringen. Armringen er one size men kan let tilpasses i alle størrelser. Den perfekte veninde-, fødselsdag- eller værtindegave.
199,00 kr.

Key Moments - 8KM-B00014 armring "BEST MOM IN THE WORLD"

Armring i guldfarvet stål med "Best MOM IN THE WORLD" indgraveret. Der er en lille sten i bunden af armringen. Armringen er one size men kan let tilpasses i alle størrelser. Den perfekte veninde-, fødselsdag- eller værtindegave.
199,00 kr.

Key Moments - 8KM-B00065 armring "ALWAYS ON MY MIND"

Armring i guldfarvet stål med "ALWAYS ON MY MIND" indgraveret. Der er en lille sten i bunden af armringen. Armringen er one size men kan let tilpasses i alle størrelser. Den perfekte veninde-, fødselsdag- eller værtindegave.
199,00 kr.

Key Moments - 8KM-B00044 armbånd "LOVE YOU TO THE MOON AND BACK"

Armring i guldfarvet stål med "LOVE YOU TO THE MOON AND BACK" indgraveret. Der er en lille sten i bunden af armringen. Armringen er one size men kan let tilpasses i alle størrelser. Den perfekte veninde-, fødselsdag- eller værtindegave.
199,00 kr.

Key Moments - 8KM-B00394 armring med stjerner indgraveret

Armring i stål med "stjerner" indgraveret. Der er en lille sten i bunden af armringen. Armringen er one size men kan let tilpasses i alle størrelser. Den perfekte veninde-, fødselsdag- eller værtindegave.
199,00 kr.

Key Moments - 8KM-B00391 armring med hjerter indgraveret

Armring i stål med "hjerter" indgraveret. Der er en lille sten i bunden af armringen. Armringen er one size men kan let tilpasses i alle størrelser. Den perfekte veninde-, fødselsdag- eller værtindegave.
199,00 kr.

Key Moments - 8KM-B00388 armring med hjerte og x indgraveret

Armring i stål med "X hjerte X hjerte X" indgraveret. Der er en lille sten i bunden af armringen. Armringen er one size men kan let tilpasses i alle størrelser. Den perfekte veninde-, fødselsdag- eller værtindegave.
199,00 kr.

Key Moments - 8KM-B00013 armring BEST MOM IN THE WORLD

Armring i stål med "BEST MOM IN THE WORLD" indgraveret. Der er en lille sten i bunden af armringen. Armringen er one size men kan let tilpasses i alle størrelser. Den perfekte veninde-, fødselsdag- eller værtindegave.
199,00 kr.

Key Moments - 8KM-B00193 armring "Beautiful"

Armring i stål med "#BEAUTIFUL" indgraveret. Der er en lille sten i bunden af armringen. Armringen er one size men kan let tilpasses i alle størrelser. Den perfekte veninde-, fødselsdag- eller værtindegave.
199,00 kr.

Key Moments - 8KM-B00106 armring Be original

Armring i stål med "BE ORIGINAL" indgraveret. Der er en lille sten i bunden af armringen. Armringen er one size men kan let tilpasses i alle størrelser. Den perfekte veninde-, fødselsdag- eller værtindegave.
199,00 kr.

Key Moments - 8KM-B00109 armring "And so the adventures begins"

Armring i stål med "AND SO THE ADVENTURE BEGINS" indgraveret. Der er en lille sten i bunden af armringen. Armringen er one size men kan let tilpasses i alle størrelser. Den perfekte veninde-, fødselsdag- eller værtindegave.
199,00 kr.

Key Moments - 8KM-B00373 armring Sisters

Armring i stål med "#SISTERS" indgraveret. Der er en lille sten i bunden af armringen. Armringen er one size men kan let tilpasses i alle størrelser. Den perfekte veninde-, fødselsdag- eller værtindegave.
199,00 kr.