Dameure

FEEL THE MOMENT

OBAKU ER EN KOLLEKTION AF DANSKE DESIGNERURE, SOM ER INSPIRERET AF DEN KLASSISKE DANSKE DESIGNTRADITION
KOMBINERET MED DEN ASIATISKE ZEN-FILOSOFI
Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Obaku - V166LXVNMN

Den mørkebrune rustfri stållænke omslutter smukt urkassen i rosa guld på Ekko Walnut. Urskiven er mørkebrun med visere i rosa guld, der fremhæver urkassen og skaber en kontrast til den mørkebrune farve. Den danske designer Christian Mikkelsen har skabt et perfekt ur til kvinden, der vil have minimalistisk design med en elegant genopfundet farvesammensætning.
1.299,00 kr.

Obaku - V146LXVJRJ

Den danske designer Christian Mikkelsen har skabt et ur, der er lige så sofistikeret som sit navn. 'Stille' symboliserer enkelheden i Stille Pebble. Stille Pebble har en glat grå kalveskindsrem med en sort urskive i en rosa guld kasse. Stille Pebble tilføjer simpelt men kraftfuldt en let ynde til ethvert outfit.
1.099,00 kr.

Obaku - V149LXVJRJ

Den danske designer Christian Mikkelsen har skabt et eksklusivt og feminint ur. ”Sol” som i solskin symboliserer de varme farver i Sol Pebble-designet. Uret har en elegant grå kalveskindsrem og en grå urskive i en rustfri stålramme i rosa guld. Kombinationen skaber et flot dameur, man bare ikke kan leve uden.
1.099,00 kr.

Obaku - V207LEVNMN

Lykke Walnut smukke design er sammensat af den danske designer Christian Mikkelsen. Det består af en mørkebrun urskive omsluttet af en urkasse i rosa guld og en mørkebrun rustfri stållænke med Swarovski-sten. Lykke Walnut er den perfekte kombination af materialer af høj kvalitet og et unikt design.
1.399,00 kr.

Obaku - V146LEGGMG

Stille Gold er sammensat af varme og oplysende farver. Materialerne der anvendes, er alle af forgyldt rustfrit stål kombineret med en hvid-guld urskive. Stille Gold er perfekt til hende, der elsker enkelhed og elegance. Uret er skabt af den danske designer Christian Mikkelsen.
1.399,00 kr.

Obaku - V146LXGIMC

Stille Gold BI er sammensat af varme og oplysende farver. Materialerne der anvendes, er af stå og forgyldt rustfrit stål kombineret med en hvid urskive. Stille Gold I er perfekt til dem, der elsker enkelhed og elegance. Uret er skabt af den danske designer Christian Mikkelsen.
1.199,00 kr.

Obaku - V146LXCIRB

Stille Black er både klassisk, minimalistisk og smukt. Stille Black har en hvid urskive i en urkasse af rustfri stål og en elegant sort kalveskindsrem. Uret vil komplementere ethvert outfit og er velegnet til enhver lejlighed på grund af sit enkle design Uret er skabt af den danske designer Christian Mikkelsen.
999,00 kr.

Obaku - V166LXGIMG

Ekko Gold uret klæder alle kvinder med sine varme farvetoner og sit yndefulde design. Uret har en forgyldt lænke af rustfrit stål omkring en urkasse af forgyldt stål med en hvid skive. Med sit smukke design og sin feminine størrelse passer uret perfekt om ethvert håndled. Uret er af den danske designer Christian Mikkelsen.
1.299,00 kr.

Obaku - V173LXCIMC

Sky Steel er et feminint og eksklusivt design til den bevidste kvinde, der godt kan lide et diskret ur. Uret er med lænke og urkasse i rustfrit stål, der omgiver en hvid perlemorsurskive med smukke indlagte Swarovski-sten - et helt uundværligt ur i enhver kvindes urkollektion. Uret er skabt af den danske designer Christian Mikkelsen.
1.199,00 kr.

Obaku - V183LXGISG

Vind Cider kombinerer to smukke klassiske urfarver, stål og guld. Lænken består af et midterbånd af stål omgivet af forgyldt stål. Urkassen er af forgyldt stål og en urskive i sølv-hvid. Uret er designet af danske Christian Mikkelsen.
1.399,00 kr.

Obaku - V185LXCIMC

Sand Steel-uret er både elegant og minimalistisk, så det passer perfekt til den moderne kvinde. Sand Steel har en lænke i rustfrit stål med en urkasse og visere i rustfrit stål. Uret vil med sin smukke enkelhed matche ethvert outfit. Sand Steel er designet af den danske designer Christian Mikkelsen.
1.099,00 kr.

Obaku - V191LECISC

Frost Peach-uret er elegant og feminint med smukke detaljer, bl.a. Swarovski-sten i den rustfri stålurkasse, en hvid urskive og visere i rosa guld, der matcher den fine rustfri stållænke i sølv-rosa guld. Vores Frost Peach er perfekt til kvinden, der er vild med elegance og et lækkert design fra danske Christian Mikkelsen.
1.399,00 kr.