Dameure

FEEL THE MOMENT

OBAKU ER EN KOLLEKTION AF DANSKE DESIGNERURE, SOM ER INSPIRERET AF DEN KLASSISKE DANSKE DESIGNTRADITION
KOMBINERET MED DEN ASIATISKE ZEN-FILOSOFI
Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Obaku dameur kvadrat med forgyldt mesh lænke

Lækkert kvadratisk ur fra danske Obaku
1.499,00 kr.

Obaku dame ur Kvadrat stål ur med mesh lænke

Lækkert ur fra danske Obaku.
1.299,00 kr.

Obaku - V166LXVNMN

Den mørkebrune rustfri stållænke omslutter smukt urkassen i rosa guld på Ekko Walnut. Urskiven er mørkebrun med visere i rosa guld, der fremhæver urkassen og skaber en kontrast til den mørkebrune farve. Den danske designer Christian Mikkelsen har skabt et perfekt ur til kvinden, der vil have minimalistisk design med en elegant genopfundet farvesammensætning.
1.299,00 kr.

Obaku - V146LXVJRJ

Den danske designer Christian Mikkelsen har skabt et ur, der er lige så sofistikeret som sit navn. 'Stille' symboliserer enkelheden i Stille Pebble. Stille Pebble har en glat grå kalveskindsrem med en sort urskive i en rosa guld kasse. Stille Pebble tilføjer simpelt men kraftfuldt en let ynde til ethvert outfit.
1.099,00 kr.

Obaku - V173LXCIMC

Sky Steel er et feminint og eksklusivt design til den bevidste kvinde, der godt kan lide et diskret ur. Uret er med lænke og urkasse i rustfrit stål, der omgiver en hvid perlemorsurskive med smukke indlagte Swarovski-sten - et helt uundværligt ur i enhver kvindes urkollektion. Uret er skabt af den danske designer Christian Mikkelsen.
1.199,00 kr.

Obaku - V183LXGISG

Vind Cider kombinerer to smukke klassiske urfarver, stål og guld. Lænken består af et midterbånd af stål omgivet af forgyldt stål. Urkassen er af forgyldt stål og en urskive i sølv-hvid. Uret er designet af danske Christian Mikkelsen.
1.399,00 kr.

Obaku - V201LDVJMV

Eng Blush er et dameur med smukke detaljer og en moderne og sofistikeret farvesammensætning skabt af den danske designer Christian Mikkelsen. Uret består af en rustfri stållænke i sart rosa guld og en urkasse i rosa guld, der omslutter en grå keramisk urskive med en indlagt datafunktion - et spektakulært moderne og feminint design.
1.399,00 kr.

Obaku - V201LDVWMC

Eng Rise BI er et klassisk ur med et moderne twist skabt af danske Christian Mikkelsen. Uret har en rustfri stållænke i rosa guld med en stålurkasse i rosa guld, visere i rosa guld og en hvid urskive med datovisning. Eng Rose BI blander perfekt moderne farver og skaber et tidløst design.
1.199,00 kr.