Herreure

FEEL THE MOMENT

OBAKU ER EN KOLLEKTION AF DANSKE DESIGNERURE, SOM ER INSPIRERET AF DEN KLASSISKE DANSKE DESIGNTRADITION
KOMBINERET MED DEN ASIATISKE ZEN-FILOSOFI
Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Obaku - V196GUCURZ

Grand Camel er specielt designet til den maskuline og selvsikre mand med sin kombination af en tyk, men samtidig blød cognacfarvet kalveskindsrem. Uret har en rustfrit stålkasse og visere som en kontrast til urskiven i mat sort og gunfarve samt et dobbelt urværk. Det kombinerer smukt læder med rustfrit stål - hvilket gør det til det perfekte ur til den bevidste mand, skabt af danske Christian Mikkelsen.
1.399,00 kr.

Obaku - V153GDCIRB

Klar Jet kombinerer tre klassiske og tidløse farver på forskellige materialer af høj kvalitet. Uret har en sort rem af kalveskind en hvid urskive, der har sorte visere for at understrege den smukke farve. Uret passer perfekt til den moderne mand, der sætter pris på et tidløst design. Uret er skabt af den danske designer Christian Mikkelsen.
1.099,00 kr.

Obaku - V175GMCIRN

Vild Mocha er et klassisk designet ur, der er nyfortolket på smukkeste vis af den danske designer Christian Mikkelsen. Urkassen er af rustfrit stål med en stilfuld mørkebrun kalveskindsrem. Den hvide urskive har et enkelt arabertal som en ny og spændende detalje sammen med det multifunktionelle urværk.
1.299,00 kr.

Obaku - V192GVJSJ

Luft Crepe passer perfekt til manden, der sætter pris på et klassisk designerur med moderne farvenuancer. Uret er skabt af den danske designer Christian Mikkelsen. Luft Crepe uret har en grå urskive med solstråle-effekt og et multifunktionelt urværk med en titaniumlænke og en diskret stålurkasse i rosa guld.
1.599,00 kr.

Obaku - V181GDCWRN

Toft Mocha er et uundværligt ur til den moderne og stilbevidste mand designet af Christian Mikkelsen. Uret er udstyret med en brun kalveskindsrem, en stålurkasse med en hvid keramisk skive, der har et enkelt arabertal som en lille, men vigtig detalje. Vores Toft Mocha er det perfekte ur til manden, der ønsker at kombinere sit ur med ethvert outfit.
1.099,00 kr.

Obaku - V180GCCBMC

Storm Onyx er et klassisk, men meget detaljeret ur til den moderne mand. Uret har et multifunktionelt urværk, flere indlagte mindre urskiver og en elegant datovisning samt sort-hvide visere. Urskiven omsluttes af en urkasse i rustfrit stål og en rustfri stållænke, hvilket gør uret både klassisk, detaljerigt og tidløst.
1.399,00 kr.