Herreure

FEEL THE MOMENT

OBAKU ER EN KOLLEKTION AF DANSKE DESIGNERURE, SOM ER INSPIRERET AF DEN KLASSISKE DANSKE DESIGNTRADITION
KOMBINERET MED DEN ASIATISKE ZEN-FILOSOFI
Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Obaku - V196GUCURZ

Grand Camel er specielt designet til den maskuline og selvsikre mand med sin kombination af en tyk, men samtidig blød cognacfarvet kalveskindsrem. Uret har en rustfrit stålkasse og visere som en kontrast til urskiven i mat sort og gunfarve samt et dobbelt urværk. Det kombinerer smukt læder med rustfrit stål - hvilket gør det til det perfekte ur til den bevidste mand, skabt af danske Christian Mikkelsen.
1.399,00 kr.

Obaku - V192GVJSJ

Luft Crepe passer perfekt til manden, der sætter pris på et klassisk designerur med moderne farvenuancer. Uret er skabt af den danske designer Christian Mikkelsen. Luft Crepe uret har en grå urskive med solstråle-effekt og et multifunktionelt urværk med en titaniumlænke og en diskret stålurkasse i rosa guld.
1.599,00 kr.

Obaku - V181GDCWRN

Toft Mocha er et uundværligt ur til den moderne og stilbevidste mand designet af Christian Mikkelsen. Uret er udstyret med en brun kalveskindsrem, en stålurkasse med en hvid keramisk skive, der har et enkelt arabertal som en lille, men vigtig detalje. Vores Toft Mocha er det perfekte ur til manden, der ønsker at kombinere sit ur med ethvert outfit.
1.099,00 kr.

Obaku - V180GCCBMC

Storm Onyx er et klassisk, men meget detaljeret ur til den moderne mand. Uret har et multifunktionelt urværk, flere indlagte mindre urskiver og en elegant datovisning samt sort-hvide visere. Urskiven omsluttes af en urkasse i rustfrit stål og en rustfri stållænke, hvilket gør uret både klassisk, detaljerigt og tidløst.
1.399,00 kr.