Obaku

Obaku er et dansk urmærke, som skaber smukke ure med luksuriøse detaljer til en overkommelig pris

Inspirationen til navnet Obaku kommer fra den klassiske Asiatiske Zen-filosofi, som opmuntrer til at leve i nuet og sætte pris på de vigtigste ting i livet. Denne tanke kombineres med den danske design tradition, og skaber et enkelt, rent og tidløst design.

Alle vores ure har designerens navn indgraveret på bagsiden af urkassen, hvilket bidrager til autenciteten i hvert ur.
Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Obaku - V166LXVNMN

Den mørkebrune rustfri stållænke omslutter smukt urkassen i rosa guld på Ekko Walnut. Urskiven er mørkebrun med visere i rosa guld, der fremhæver urkassen og skaber en kontrast til den mørkebrune farve. Den danske designer Christian Mikkelsen har skabt et perfekt ur til kvinden, der vil have minimalistisk design med en elegant genopfundet farvesammensætning.
1.299,00 kr.

Obaku - V146LXVJRJ

Den danske designer Christian Mikkelsen har skabt et ur, der er lige så sofistikeret som sit navn. 'Stille' symboliserer enkelheden i Stille Pebble. Stille Pebble har en glat grå kalveskindsrem med en sort urskive i en rosa guld kasse. Stille Pebble tilføjer simpelt men kraftfuldt en let ynde til ethvert outfit.
1.099,00 kr.

Obaku - V149LXVJRJ

Den danske designer Christian Mikkelsen har skabt et eksklusivt og feminint ur. ”Sol” som i solskin symboliserer de varme farver i Sol Pebble-designet. Uret har en elegant grå kalveskindsrem og en grå urskive i en rustfri stålramme i rosa guld. Kombinationen skaber et flot dameur, man bare ikke kan leve uden.
1.099,00 kr.

Obaku - V207LEVNMN

Lykke Walnut smukke design er sammensat af den danske designer Christian Mikkelsen. Det består af en mørkebrun urskive omsluttet af en urkasse i rosa guld og en mørkebrun rustfri stållænke med Swarovski-sten. Lykke Walnut er den perfekte kombination af materialer af høj kvalitet og et unikt design.
1.399,00 kr.

Obaku - V196GUCURZ

Grand Camel er specielt designet til den maskuline og selvsikre mand med sin kombination af en tyk, men samtidig blød cognacfarvet kalveskindsrem. Uret har en rustfrit stålkasse og visere som en kontrast til urskiven i mat sort og gunfarve samt et dobbelt urværk. Det kombinerer smukt læder med rustfrit stål - hvilket gør det til det perfekte ur til den bevidste mand, skabt af danske Christian Mikkelsen.
1.399,00 kr.

Obaku - V146LEGGMG

Stille Gold er sammensat af varme og oplysende farver. Materialerne der anvendes, er alle af forgyldt rustfrit stål kombineret med en hvid-guld urskive. Stille Gold er perfekt til hende, der elsker enkelhed og elegance. Uret er skabt af den danske designer Christian Mikkelsen.
1.399,00 kr.