Ringe

Spirit Icons ringene fås i 4 forskellige farver - sølv, forgyldt sølv, sort oxideret sølv samt rosa forgyldt sølv.

En del af ringene kan bruges som samleringe , hvor du selv kan sætte dit personlige præg på designet.

Kombiner f.eks sølv og rosaforgyldte ringe i en samlering, eller sort oxideret sammen med sølv. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Velkommen ind i en eventyrlig verden af smukke og lækre design af ringe.

 

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Spirit Icons 80012 kampagne sammensatte ringe

Spirit Icons kampagne ringe består af 3 sammensatte ringe. I denne sammensatte ring får du 2 forgyldte ringe og 1 blank poleret sølvring. De fås fra str 50-62.
595,00 kr.

Spirit Icons 80011 sammensatte ringe

Spirit Icons’ kampagne ringe består af tre sammensatte ringe. Den midterste ring er udformet med blankpolerede overfalde i rosa forgyldt sterlingsølv med bølgende former. Denne ring er omgivet af to matterede ringe i sort ruthineret sterlingsølv, hvilker tilsammen skaber en unikt udtryk.
595,00 kr.

Spirit Icons 80010 - sammensatte ringe -

Spirit Icons’ kampagne ringe består af tre sammensatte ringe. Den midterste ring er udformet med blankpolerede sider i sterlingsølv og besat med en række hvide facetslebne zirkonia. Denne ring er omgiver af to blankpolerede ringe i forgyldt sterlingsølv, hvilket tilsammen skaber et unikt udtryk.
695,00 kr.

Spirit Icons 80009 - Sammensatte ringe

Spirit Icons’ kampagne ringe består af tre sammensatte ringe. Den midterste ring er udformet med en matteret overflade i rosa forgyldt sterlingsølv. Ringen er pyntet med funklende zirkonia i små rektangulære mønstre. Denne ring er omgivet af to blankpolerede ringe i sterlingsølv, hvilket tilsammen skaber et unikt udtryk.
695,00 kr.

Spirit Icons 80008 sammensatte ringe

Spirit Icons’ kampagne ringe består af tre sammensatte ringe. Den midterste ring er her udformet i matteret sterlingsølv med en cirkel på toppen, paveret med zirkonia. Denne ring er omgivet af to matterede ringe i forgyldt sterlingsølv, pyntet med enkelte zirkonia, hvilket tilsammen danner et unikt udtryk.
895,00 kr.

Spirit icons 53111 North Star ring med 0,01 diamant. Ringen fås i 4 farver!

Denne smukke North Star ring er udformet med en matteret overflade i sterlingsølv. Ringens top er designet som en cirkel hvori der er gaveret stjerne med en 0,01 ct. diamant. Dette skaber et enkelt og feminint udtryk. Vælg mellem sølv-forgyldt-rhodineret og rosa forgyldt.
395,00 kr.