Ringe

Spirit Icons ringene fås i 4 forskellige farver - sølv, forgyldt sølv, sort oxideret sølv samt rosa forgyldt sølv.

En del af ringene kan bruges som samleringe , hvor du selv kan sætte dit personlige præg på designet.

Kombiner f.eks sølv og rosaforgyldte ringe i en samlering, eller sort oxideret sammen med sølv. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Velkommen ind i en eventyrlig verden af smukke og lækre design af ringe.

 

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Spirit Icons 80011 sammensatte ringe

Spirit Icons’ kampagne ringe består af tre sammensatte ringe. Den midterste ring er udformet med blankpolerede overfalde i rosa forgyldt sterlingsølv med bølgende former. Denne ring er omgivet af to matterede ringe i sort ruthineret sterlingsølv, hvilker tilsammen skaber en unikt udtryk.
595,00 kr.

Spirit Icons 80010 - sammensatte ringe -

Spirit Icons’ kampagne ringe består af tre sammensatte ringe. Den midterste ring er udformet med blankpolerede sider i sterlingsølv og besat med en række hvide facetslebne zirkonia. Denne ring er omgiver af to blankpolerede ringe i forgyldt sterlingsølv, hvilket tilsammen skaber et unikt udtryk.
695,00 kr.

Spirit Icons 80009 - Sammensatte ringe

Spirit Icons’ kampagne ringe består af tre sammensatte ringe. Den midterste ring er udformet med en matteret overflade i rosa forgyldt sterlingsølv. Ringen er pyntet med funklende zirkonia i små rektangulære mønstre. Denne ring er omgivet af to blankpolerede ringe i sterlingsølv, hvilket tilsammen skaber et unikt udtryk.
695,00 kr.

Spirit Icons 80008 sammensatte ringe

Spirit Icons’ kampagne ringe består af tre sammensatte ringe. Den midterste ring er her udformet i matteret sterlingsølv med en cirkel på toppen, paveret med zirkonia. Denne ring er omgivet af to matterede ringe i forgyldt sterlingsølv, pyntet med enkelte zirkonia, hvilket tilsammen danner et unikt udtryk.
895,00 kr.

Spirit icons 53111 North Star ring med 0,01 diamant. Ringen fås i 4 farver!

Denne smukke North Star ring er udformet med en matteret overflade i sterlingsølv. Ringens top er designet som en cirkel hvori der er gaveret stjerne med en 0,01 ct. diamant. Dette skaber et enkelt og feminint udtryk. Vælg mellem sølv-forgyldt-rhodineret og rosa forgyldt.
395,00 kr.

Spirit Icons 51122 Pulse ring i forgyldt med 0,01 diamant

Flot og enkel forgyldt ring med diamant vws diamant isat. Vi har ringen i sølv eller forgyldt sølv.
595,00 kr.