Z

Fri fragt

Ved køb over 499,-

Landsdækkende bytteservice

Byt nemt dine varer.

Gratis gaveindpakning

Flot gaveindpakning.

Om os

Velkommen til Gindeberg Guld Sølv Ure

Gindeberg Guld Sølv Ure er en familiedrevet guldsmedebutik igennem 3 generationer, som har sin oprindelse helt tilbage til 1952.

Guldsmed Gindeberg blev grundlagt i 1952 af ægteparret Martha og Guldsmed Kaj Gindeberg, på Smedegade 86 i Horsens. Her drev de butikken sammen, indtil de i 1959 flyttede butikken til Graven 6 i Horsens.

Ægteparret Martha og Kaj Gindeberg fik sønnen Bo Gindeberg, som også uddannede sig til Guldsmed. Bo Gindeberg gik i lære ved Gilbert Pretzmann i Århus, og her fik han ikke bare sit guldsmedebevis, men også datteren Lone som på det tidspunkt arbejdede i sin fars guldsmedebutik.

I 1980érne overtog Guldsmed Bo Gindeberg butikken sammen med sin kone Lone Gindeberg.

Den drev de sammen, indtil deres søn Guldsmed Brian Gindeberg overtog butikken i forbindelse med generationsskiftet i 2016.

Brian Gindeberg gik i lære som guldsmed da han var 17 år, og det lå helt naturligt for familien, at Brian en dag skulle overtage butikken. Så får vi at se, om Brian kan føre butikken videre til enten en eller begge af hans 2 drenge.

I forbindelse med generationsskiftet i 2016, var det også tid til lidt fornyelse.

Brian ville også gerne sælge ure, og da butikken i Graven 6 ikke var den største butik, blev det en nødvendighed at flytte i større lokaler. I forbindelse med, at der også bliver solgt ure i butikken, blev butikkens navn ændret fra Guldsmed Gindeberg til Gindeberg Guld Sølv Ure.

 

I dag ligger butikken på strøget i Horsens, Søndergade 49. En stor og dejlig lys butik på solsiden, hvor der er plads til de mange smykker, ure, dåbsartikler, værksted og den nye webshop.

Hos Gindeberg Guld Sølv Ure er det vigtigt og en selvfølge, at vi har et højt serviceniveau, at vi altid yder den bedste service for vores kunder, som vi har gjort lige siden 1952.

Håndværket er det grundlæggende i vores historie, og det afspejler sig i særdeleshed i de mange smykke- og ure mærker vi har i vores butik. Vi vælger med omhu varer af høj kvalitet, følger med trenden indenfor ure og smykker, således at vores kunder får det bedste af det bedste.

Luk ✕

Kategori

Materiale

Sten

Farve

Størrelse

Brand