Z

Fri fragt

Ved køb over 499,-

Landsdækkende bytteservice

Byt nemt dine varer.

Gratis gaveindpakning

Flot gaveindpakning.

Vielsesringe

Design din egen vielsesring

Viser et enkelt resultat

  • Nuran Vielsesringe

    Nuran Vielsesringe

    Læs mere

Vielsesringe

Velkommen til Gindeberg Guld Sølv Ure hvor vi står klar til at hjælpe Jer med jeres nye vielsesringe.

Med Nuran vielsesringe har du mulighed for at designe din egen vielsesring med materialer, bredde, overflader, mønstre, diamanter m.m.

Design din egne vielsesringe: Ringdesigner – nuran.dk

Vi har også  et stort udvalg af vielsesringe fra andre leverandører  i sølv, guld,  carbon og i titanium. Der fås vielsesringe i ens farve, 2 farvet og med forskellige mønstre. Udover vielsesringe fra Nuran, fører vi også vielsesringe fra Solskov, Schalins, Kühnel m.fl

Vi er måske lidt old school da vi ikke sælger vielsesringe online. Det er der en helt bestemt grund til. Vi synes at den gode gamle vejledning i butikken er et must når det gælder vielsesringe. Der er uendelige mange muligheder i valg af vielesringe da man selv har mulighed for at designe sin egen ring. Det kan være valg af bredde, tykkelse, overflader og isætning af sten, graveringsskrift m.m. De skal jo være helt perfekte.

Derudover bliver alle vores vielsesringe først fremstillet når vi har fået jeres ønsker, størrelser og graveringer på plads. Dvs at vielsesringe ikke kan byttes. Derfor er det yderst vigtigt at der bliver givet en god vejledning og det kan ikke gøres online, men i vores guldsmed butik i Horsens.

Bemærk at der kan være lang leveringstid på bestilling af vielsesringe – kontakt os gerne på mail info@gindeberg.dk eller 75624648 for at høre nærmere om leveringstid.

Kom gerne ind og besøg os og se alle de uendelige  muligheder der er i vielsesringe.

Luk ✕

Kategori

Brand