Handelsvilkår

Landsdækkende bytteservice:

Gindeberg Guld Sølv Ure er medlem af Danske Guldsmede og Urmageres (DGU) landsdækkende bytteservice. Med DGU’s landsdækkende bytteservice, kan du bytte dit køb fra Gindeberg Guld Sølv Ure i mere end 300 guldsmedebutikker i hele landet. Du kan bytte til en anden vare indenfor 30 dage fra den dato som står på byttemærket. Er din vare købt i vores webshop kan den selvfølgelig også byttes i vores fysiske butik, Gindeberg Guld Sølv Ure, Søndergade 49, 8700 Horsens eller i en hvilken som helst anden butik, som er med i Danske Guldsmede og Urmageres landsdækkende bytteservice. Find den nærmeste butik, der er er med i den landsdækkende bytteservice her.

Bestilling & betaling:

På webshoppen tages der forbehold for prisfejl, udsolgte eller udgåede varer, korrekturfejl samt force majeure. Vi forbeholder os desuden retten til at annullere en bestilling.

Alle priser på www.gindeberg.dk er inkl. moms

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder: Mobilepay,  Dankort, VISA/Dankort, VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro, American Express, JCB og Diners Club. Dine kortoplysninger bliver ved bestilling i vores webshop sendt direkte til Nets i krypteret form via en sikker SSL-forbindelse. Det er således kun dig og Nets, der kan aflæse denne information. Dine kortoplysninger bliver ikke set eller gemt på webshoppen. Pengene for købet bliver først trukket på afsendelsesdagen.

Fragt & Levering:

Alle smykker og ure som er købt på webshoppen bliver pakket flot ind, uden at du skal betale ekstra.

Vi bestræber os på at ekspedere din ordre indenfor 1-3 hverdage. Dog med undtagelse af varer der skal hentes hjem fra en leverandør. Skulle det ske, at den bestilte vare ikke er på lager, så kontakter vi dig med forventet leverings dato.

Der kan være en forlænget leveringstid i forbindelse med Black Friday, jul mv.

Alle vores forsendelser sker med GLS til dit nærmeste afhentningssted, eller du kan vælge at afhente din købte vare i vores fysiske butik

Gindeberg Guld Sølv Ure, Søndergade 49, 8700 Horsens.

Alle køb over 499.- leveres fragtfrit i Danmark. Ved køb under 500.- pålægges ordren fragt på 40,-

Har du valgt afhent ordre i vores fysiske butik i Horsens, så er det jo selvfølgelig gratis.

Vi leverer kun til adresser i Danmark.

Levering af varer fra Gindeberg Guld Sølv Ure anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Risikoen for varer købt hos Gindeberg Guld Sølv Ure overgår derfor til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Fortrydelsesret:

Som kunde hos Gindeberg.dk har du 14 dages fuld fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. Du skal returnere varen i samme stand, som den er modtaget samt i original emballage. Varer som er brugt tages ikke retur. Hvis en urkasse har været åbnet eller lænken har været tilpasset, tages det ikke retur. Varer som er specialfremstillet eller ændret i størrelse kan ikke returneres. Du kan prøve varen af på samme vis, som hvis du stod i vores fysiske butik. Du kan altså afprøve varen, men ikke tage den i brug.

Ifølge en ny forbrugeraftalelov vedtaget i juni 2014, fastsætter vi værdiforringelsen af den returnerede vare. Da Gindeberg Guld Sølv Ure ikke sælger brugte varer, vil værdien for os være 0 kr. og du vil derfor ikke kunne få den fulde købesum retur.

Du skal selv afholde omkostningerne, der er forbundet med at returnere varen. Det er desuden dig, som bærer risikoen, når du sender en vare retur til os. Husk derfor at få en kvittering for din pakke.

Returnering:

Skal en vare købt online i vores webshop byttes eller vil du have pengene tilbage:

Send den ubrugte vare retur i original emballage/æske, pakket forsvarligt ind, til nedenstående adresse.

Gindeberg GSU

Søndergade 49

8700 Horsens

Vedlæg en kopi af ordrebekræftelsen, samt en kort beskrivelse over hvad du ønsker.

Så bytter vi varen eller tilbagefører pengene til det betalingskort som du har benyttet på www.gindeberg.dk

Du skal selv afholde omkostningerne, der er forbundet med at returnere varen.

Varer købt på www.gindeberg.dk kan også byttes i vores fysiske butik indenfor 30 dage fra den dato, der står på byttemærket.

Fortrydelses- og returretten er ikke gældende, hvis du reelt har taget varen i brug og/eller hvis varen er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den. Du skal sende varen tilbage i samme stand, som den er modtaget, samt i original og intakt emballage.

Har du yderligere spørgsmål ang. returnering, er du velkommen til at ringe på tlf.: 75624648.

Reklamation:

I henhold til købeloven har du 2 års reklamationssret. Du kan få en mangelfuld vare repareret, ombyttet, afslag i prisen eller pengene tilbage, dette er afhængig af den konkrete situation – medmindre fejlen skyldes misligeholdelse eller overlast. Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Gindeberg Guld Sølv Ure, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det er din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen er. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigst muligt rette henvendelse til Gindeberg Guld Sølv Ure.
Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig indenfor to år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, blandt andet batterier, læder remme, overflader samt forgyldninger er er din klagemulighed afgrænset af hvad der kan forventes at være normal holdbarhed.
Du bærer risikoen, når du sender en vare/pakke til os indtil modtagelsen. Husk derfor at pakke varen forsvarlig ind og gemme kvitteringen for afsendelsen til evt. fremtidig reference.

Kundeservice

Vi kan kontaktes på  tlf. 75 62 46 48 i butikkens åbningstider  eller på e-mail info@gindeberg.dk

Luk ✕

Kategori

Materiale

Sten

Farve

Størrelse

Brand